Review: de Multichopper van de Kruidvat

Bij de Kruidvat had ik toevallig een Multichopper voor heel weinig geld gevonden (2,50!). Daarom schrijf ik hier een kleine review over. Want kan je bij zo’n goedkoop product ook kwaliteit verwachten?

multichopper6multichopper5multichopper4

Het bakje redelijk klein. Je kunt dus niet veel tegelijk hakken. Het product bestaat uit drie onderdelen en is gemakkelijk in elkaar te zetten.

multichopper1

Zoals je ziet is het snijden van de komkommer goed gelukt. Dit ging ook best wel gemakkelijk. Het is daarentegen jammer dat je niet zoveel tegelijk kan doen. Handig voor als je vaak alleen eet, maar niet als je voor meerdere personen moet koken.

multichopper2

Van de wortel heb ik een paar stukjes losgekregen, maar de rest lukte echt niet. Daarom ben ik daarna maar verder gegaan met gewoon snijden.. Op de voorkant van de verpakking staan wortels, dus je zou deze er wel mee moeten kunnen snijden. Dit is helaas niet het geval.

multichopper3

Zoals je op de foto ziet, ging het snijden van de tomaat ook niet helemaal lekker. Een tomaat heeft een best sterk vel als buitenkant. Hier komt de hakker niet doorheen en dus wordt de tomaat alleen maar een beetje geplet.

Je merkt het misschien al. Ik ben niet een grote fan van het product. Natuurlijk is dat jammer, maar het viel eigenlijk wel te verwachten met deze prijs. Voor 2,50 was het leuk om eens te proberen, maar ik denk niet dat ik hem vaker ga gebruiken. Misschien wordt het toch eens tijd dat ik een kwalitatief beter soortgelijk apparaat ga zoeken!

0 Comments

Leave a Comment