Leuke cocktailset van Fashion & Trends

Alweer een tijdje terug heb ik de Tropische cocktailset van Fashion & Trends ontvangen. Natuurlijk wil ik de inhoud daarvan even met jullie delen, want het ziet er allemaal zo schattig en vrolijk uit. Het is nog maar net lente, maar kom alvast in de zomerstemming door mee te kijken!

DSC04686DSC04688

De cocktailset bestaat uit verschillenden onderdelen, namelijk:

  • 6 ijsblokjes
  • 6 onderzetters
  • 6 parasolletjes
  • 6 rietjes
  • 6 roerstokjes
  • 1 cocktailbeker

De onderdelen bevatten allemaal leuke kleuren, figuren en dieren. Op de cocktailbeker staan een aantal recepten voor cocktails: heel handig! Ik kan niet wachten om er mee te experimenteren. Dit ga ik wanneer het warmer wordt doen en natuurlijk zal ik daar foto’s van maken en op m’n blog plaatsen. En vergeet niet: cocktails kunnen met alcohol zijn, maar dat hoeft niet per se. Een mocktail is ook niet verkeerd.

Kijk nog even mee op de volgende foto’s voor een nog beter beeld.

DSC04681DSC04682

Leave a Comment