Review: theeabonnement van TEAser Tea

Je hebt het voor telefoons, tijdschriften, de trein, Netflix. Abonnementen. Maar voor thee? Heb je daar ooit van gehoord? Ik in ieder geval niet voordat ik TEAser Tea leerde kennen.

Als je er langer over nadenkt, is het niet eens zo gek. Ik koop meestal pakken thee met 20, of zelfs 40 stuks. Na een paar zakjes heb ik wel weer zin in een andere, maar om driekwart van het pak nu weg te gooien is natuurlijk zonde. Ik heb ook niet zoveel ruimte in de kast, om tien verschillende soorten in huis te hebben. Dus blijf ik eigenlijk altijd met drie of vier dezelfde smaakjes zitten. Een luxeprobleem, maar waarschijnlijk wel herkenbaar.

TEAser Tea heeft hier iets leuks op bedacht. Als je een abonnement bij hun neemt krijg je elke maand een box met 4 verschillende smaken thee opgestuurd. Hier zitten 40 koppen thee in. 10 per smaak dus. Iedere maand kun je dus weer nieuwe theetjes proberen. Hoe leuk is dat? Ook is er voor ieder wat wils. Groene thee, zwarte thee, fruitthee, rooibos of kruidenthee. In elke box wordt het afgewisseld. Ik was ook helemaal happy toen het pakket in de brievenbus lag. Ja, het past door de brievenbus, ook handig.

Tropical Pineapple Vanilla

Dit was de eerste smaak die ik testte, want de kruiden in het zakje waren echt een plaatje. Paarse, bruine en rode kleuren door elkaar heen. Ook rook het heerlijk, een hele bijzondere geur. Ik bleef maar aan het zakje ruiken (nu ik deze blogpost schrijf trouwens ook, haha). Het is een fruitthee met onder andere ananas, rozijn, papaja en vanille. De thee smaakte inderdaad tropisch. De ananas en de rest van het fruit proef je duidelijk terug. Dit wordt iets zachter gemaakt door de vanille. Heel erg lekker.

Spicy Choco-Truffle Dream

Dit is een thee voor de zoetekauwen onder ons. Er zit cacao, chocolade, peper, kruiden en zwarte thee in. Hier was ik natuurlijk erg benieuwd naar, want ik ben gek op chocolade. Je proeft de chocolade goed en het blend helemaal met de andere ingrediënten die erin zitten. Echt een verwenthee. En origineel, want ik heb hier nog nooit eerder van gehoord. Dat geldt trouwens voor bijna alle smaken van TEAser Tea. Het zijn mixjes die je niet standaard in de supermarkt tegenkomt.

Caramel Craving

Dit was eigenlijk mijn minst favoriete. Niet omdat het een slechte thee is, maar omdat ik niet zo gek ben op caramel. Als dit wel je ding is, dan kan ik me voorstellen dat het een heerlijke thee is. Het is namelijk een perfecte combinatie van rooibos thee en caramel. Zeker iets voor in het najaar.

Power Up Sencha

Last but not least: mijn favoriet. Ik ben hem op dit moment ook aan het drinken. Dit is een sencha groene thee met vitamine C. Ik ben gek op groene thee. Dit is een redelijk normale groene thee, alleen dan iets frisser én natuurlijk van topkwaliteit.

Je krijgt trouwens ook een gratis thee-ei bij je bestelling. Dus geen zorgen als je die nog niet in huis hebt!

Neem hier een kijkje op de website van TEAser Tea. Tot snel!

Deze blog bevat gekregen producten.

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *