Home » Recepten » Curry dipsaus met drie ingrediënten

Curry dipsaus met drie ingrediënten

Deel dit artikel

Vandaag een receptje waar ik persoonlijk heel blij mee ben. Tijdens het maken van hapjes was ik wat saus en kruiden door elkaar gooien, in de hoop dat er iets leuks uit kwam. Altijd knoflooksaus is ook maar zo saai, vond ik. Ineens kwam dit oranje sausje tevoorschijn en sindsdien maak ik het bij bijna elke gelegenheid. Supersnel om te maken en er zijn niet veel ingrediënten voor nodig. Dit is een curry dipsaus met drie ingrediënten.

Dit keer heb ik de saus samen met wat zoete aardappel ovenfriet gemaakt. Deze frietjes kun je in een zak kopen bij verschillende supermarkten; scheelt een hoop moeite. Deze curry dipsaus is ook erg lekker bij normale friet, op brood en als dip bij vleesvervangers. 

currysaus

Curry dipsaus met drie ingrediënten

Eenvoudige currysaus die snel op tafel staat!
Nog geen waarderingen
Totale tijd 15 minuten
Gang Dip
Keuken Aziatisch
Porties 1 bakje

Ingrediënten
 

  • 6 eetlepels mayonaise (plantaardig)
  • 3 eetlepels ketchup
  • 3 theelepels hot curry poeder

Instructies
 

  • Voeg eerst de mayonaise en de ketchup bij elkaar en meng dit.
  • Voeg vervolgens de currypoeder toe en meng dit erbij.
  • Wanneer je meer wil maken, voeg je dezelfde ingrediënten in dezelfde verhouding nog een keer toe.
  • Je curry dipsaus is klaar. Eet smakelijk!
Trefwoord curry, dip
Meer vega inspiratie? Volg dan ookde Instagram van VegaKeuken

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*