Home » Recepten » Romige gnocchi met spinazie en vega kip

Romige gnocchi met spinazie en vega kip

Deel dit artikel

De afgelopen jaren is de populariteit van gnocchi in Nederland enorm gegroeid. Niet alleen in restaurants, maar ook in de eigen keuken. Doordat het gemaakt is van aardappel, bloem en ei heeft het iets weg van pasta, maar ook van aardappel of zelfs pannenkoeken. Heerlijk in ieder geval! Dit is een gemakkelijk vegetarisch recept voor een snelle en simpele romige gnocchi met spinazie en vega kip.

Romige gnocchi met spinazie en vega kip

Lekkere en simpele gnocchi!
Nog geen waarderingen
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
 

  • 800 gram gnocchi
  • 180 gram roomkaas met knoflook
  • 800 gram spinazie
  • 400 gram vegetarische kip
  • 24 cherrytomaten
  • 4 eetlepels parmezaanse kaas (of meer!)
  • 2 snuf peper
  • 1 snuf zout

Instructies
 

  • Gebruik twee aparte pannen tegelijk.
  • Bak in de ene pan de gnocchi en vegetarische kip op hoog vuur tot het een bruin randje heeft. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
  • Bak in de andere pan de spinazie en tomaten op laag vuur. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
  • Voeg de roomkaas en parmezaanse kaas toe aan de pan met groenten.
  • Voeg een snuf peper en zout toe aan de gnocchi en vegetarische kip.
  • Je romige gnocchi met spinazie en vega kip is klaar. Eet smakelijk!

Notities

Note: op de foto’s zie je rode gnocchi, omdat het een variant is met tomaat. Dit zou ik niet per se aanraden en ik zou dus gewone naturel gnocchi gebruiken.
Trefwoord gnocchi
Meer vega inspiratie? Volg dan ookde Instagram van VegaKeuken
gnocchi met spinazie en vegetarische kip

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*