Home » Recepten » Snelle aioli met vier ingrediënten

Snelle aioli met vier ingrediënten

Deel dit artikel

Aioli is een soort knoflooksaus, alleen dan net wat anders. Het wordt meestal met brood geserveerd, maar je kan het ook bij de salade en pasta gebruiken. Wat je misschien zal verbazen, is dat het erg gemakkelijk om te maken is. Dit recept is extra eenvoudig. Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig (die je misschien al in huis hebt), en het staat binnen no time op tafel!

aioli recept

Snelle aioli met vier ingrediënten

Eenvoudige aioli die snel op tafel staat!
Nog geen waarderingen
Totale tijd 15 minuten
Gang Dip
Keuken Mediterraan
Porties 1 bakje

Ingrediënten
 

  • 8 eetlepels olijfolie
  • 8 eetlepels mayonaise (plantaardig)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 teen knoflook

Instructies
 

  • Doe de olijfolie, mayonaise en citroensap in een kommetje.
  • Haal de knoflook door de knoflookpers.
  • Roer het door elkaar.
  • Laat een kwartier staan en roer vervolgens nog een keer.
  • Klaar! Simpeler kan niet.
Trefwoord aioli, dip
Meer vega inspiratie? Volg dan ookde Instagram van VegaKeuken

One Comment

  1. Pingback: Vegan pitabroodje met oosterse schijf | VegaKeuken

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*