Home » Recepten » Vegan spinazie à la crème

Vegan spinazie à la crème

Van kinds af aan ben ik gewend om spinazie à la crème uit een pak te eten. Totdat ik er laatst achter kwam dat hij eigenlijk ook prima zelf te maken is. Nu probeer ik zo vaak mogelijk plantaardig te eten en besloot ik een vegan variant te maken. Dus bij deze: vegan spinazie à la crème.

Vegan spinazie à la crème

Course: BijgerechtDifficulty: Makkelijk
Porties

4

personen
Bereidingstijd

20

minutes

Ingrediënten

  • Grote zak verse spinazie (600 gram)

  • Pakje soja keuken (200 ml)

  • 1 ui

  • 3 tenen knoflook

  • Flinke snuf zout en peper en nootmuskaat

  • Roomboter om in te bakken

De bereiding

  • Haal de tenen knoflook door de knoflookpers en snijd de ui klein.
  • Bak een paar minuten de knoflook en ui met roomboter in een pan op laag vuur.
  • Bak de spinazie erbij tot het helemaal geslonken is.
  • Voeg ook de soja cuisine toe.
  • Doe ten slotte de peper, zout en nootmuskaat erbij.
  • Eet smakelijk!
spinazie a la creme
vegan romige spinazie

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*