Home » Recepten » Veganistische aioli

Veganistische aioli

Deel dit artikel

Aioli is een soort knoflooksaus, alleen dan net wat anders. Het wordt meestal met brood geserveerd, als een lekkere dip. En stokbroodje met aioli, echt een klassieker! Wat je misschien zal verbazen, is dat het erg gemakkelijk om te maken is. Dit is het recept voor een veganistische aioli.

Dit recept voor de vegan aioli is snel en eenvoudig. Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig (die je misschien al in huis hebt), en het staat binnen no time op tafel!

aioli recept

Veganistische aioli

Plantaardige en simpele aioli!
Nog geen waarderingen
Totale tijd 15 minuten
Gang Dip
Keuken Mediterraan
Porties 1 bakje

Ingrediënten
 

  • 8 eetlepels olijfolie
  • 8 eetlepels mayonaise (plantaardig)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 teen knoflook

Instructies
 

  • Doe de olijfolie, mayonaise en citroensap in een kommetje.
  • Haal de knoflook door de knoflookpers.
  • Roer het door elkaar.
  • Laat een kwartier staan en roer vervolgens nog een keer.
  • De veganistische aioli is klaar! Simpeler kan niet.
Trefwoord aioli, dip
Meer vega inspiratie? Volg dan ookde Instagram van VegaKeuken

One Comment

  1. Pingback: Vegan pitabroodje met oosterse schijf | VegaKeuken

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*